Sander Timmerman benoemd tot nieuwe partner bij ZIPPRO MEIJER

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat ons team per 1 mei 2018 wordt versterkt met een nieuwe partner, Sander Timmerman. Hij brengt specialistische kennis en ervaring mee naar ZIPPRO MEIJER die hij heeft opgedaan als senior jurist bij De Nederlandsche Bank (DNB) en als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek (De Brauw).

Sander is de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest voor DNB, waar hij zich bezig heeft gehouden met zaken op het gebied van civiel- en ondernemingsrecht, waaronder aansprakelijkheidsprocedures, financieel (toezichts)recht, interventie en handhaving, betalingsverkeer en insolventie en resolutie van banken en verzekeraars, waaronder (de afwikkeling van) de faillissementen van Landsbanki (Icesave) en DSB Bank.

Daarvoor is Sander bijna 8 jaar werkzaam geweest als advocaat bij De Brauw, onder meer op de gebieden banking & capital markets, insolvency & restructuring en corporate litigation.

Met de komst van Sander kan ZIPPRO MEIJER zich verder ontwikkelen als litigation boutique, onder andere op het gebied van financial litigation.