Tarieven

Door de efficiënte kostenstructuur is ZIPPRO MEIJER in staat te werken tegen zeer concurrerende tarieven. In overleg zijn – afhankelijk van de specifieke zaak – verschillende tarief- en prijsarrangementen mogelijk. Daarbij kan naast het reguliere vaste uurtarief (nog steeds de meest gekozen tariefafspraak) bijvoorbeeld worden gedacht aan een vaste totaalprijs (fixed fee) voor een advies of het opstellen van een overeenkomst. Ook bij het voeren van procedures bestaat de mogelijkheid om per proceshandeling vaste prijsafspraken te maken (phase-based fees). Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. De tariefafspraken betreffen uitsluitend het honorarium voor de advocaten. Eventuele bijkomende kosten zoals griffiegelden en deurwaarderskosten vallen buiten de zojuist genoemde tariefafspraken.

Startende ondernemingen (Start-ups)

Voor start-ups (startende ondernemingen korter dan een jaar geleden gestart) hanteert ZIPPRO MEIJER extra gunstige tarief- en prijsarrangementen. ZIPPRO MEIJER begrijpt namelijk dat een startende onderneming niet altijd genoeg financiële middelen (over) heeft voor hoogstaande juridische bijstand, terwijl dat ook – en misschien wel juist – voor een startende onderneming belangrijk is.

Voor meer informatie over de mogelijke tarief- en prijsarrangementen mailt u naar: info@zippromeijer.com. Uiteraard kunt u ook direct contact op nemen met een van de advocaten van ZIPPRO MEIJER.